Det har alltid vært utfordrende å holde seg oppdatert.

Med AFPT+ er det nå enkelt! Et medlemskap vil gi deg det du trenger.

videos

Hva får du?

Regelmessige oppsummeringer av studier som er relevante for oss i vår bransje med ting du kan bruke i dag.

Oppsummeringen gjøres av vårt Research and Development Team som er satt sammen for å gi deg en bred kompetanse med ulike bakgrunn.

Les mer om R&D Teamet her

Velg medlemskap

I alle medlemskapene får du tilgang til forskningen med artikler og filmer som oppsummerer de viktigste poengene.
Alle medlemskapene har som mål å gi deg mer for mindre slik at du både kan fortsette å utvikle deg og samtidig spare penger.

Månedlig

149,-

Pris per mnd
1 788,- per år
Anbefalt

Årlig

124,-

Pris per mnd
1 490,- per år
2 mnd Gratis*
10% rabatt på alle workshop og kurs som har pris opp til 6000 NOK*
* Requires a 12 month subscription and all products and/or services included needs to be used within every 12 month period starting from the subscription start date of the respective membership. No products and/or services can be transferred beyond this period. The different products and/or services are personal and cannot be transferred.

R&D teamet

Det er mange ulike typer kompetanse som er nødvendig i vår bransje. Derfor har det vært viktig for AFPT å sette sammen et team som dekker et bredt nedslagsfelt og med kompetanse inne forskning.

Vi har plukket ut fagpersoner som innehar kompetanse innen styrketrening, utholdenhetstrening, muskel- og skjelettlidelser, ernæring, fysiologi, biomekanikk, vitenskapsteori og kvinnehelse for å gi deg det som er mest nyttig for deg i din hverdag.

Fagpersonene har erfaring fra både forskning og trening av alt fra vanlige mennesker til landslagsutøvere i ulike sporter og vil bidra til å øke din forståelse og kunnskap for å sikre din suksess.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.