1 min

Oppskrifter: fristende alt mulig salat

Miks og triks en fantastisk salat i sommervarmen.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Hva bruker du i salaten din? Våg å prøve noe nytt da vel ! Som her har jeg brukt blandet grønn salat, cherrytomater, gulrøtter, paprika, vårløk, soltørkede tomater, eple og mango. Frukt og grønt sammen smaker veldig godt ! Bruk fantasien! Denne kan brukes som tilbehør til hva du måtte ønske, eller bli selve lunsjen eller middagen om du vil. Da må vi selvfølgelig tilsette proteiner, for å gjøre måltidet komplett ! Kylling, kjøtt, egg, cottage cheese, ost, spekeskinke, nøtter mm. Litt av hvert eller mye av noe. Det er ditt valg, og du får den akkurat som du vil. Og tips til en nydelig dressing er: litt smuldret fetaost, et par skjeer yoghurt naturell/kesam eller rømme, iblandet litt fersk hvitløk og blandes i salaten. Det er godt det ;-)

Følg Charlotte på Facebook her.

Publisert: 28.07.2014 KL. 07:58
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.